Louisiana Digital News

Am încercat pui exact ca-n Louisiana la Popeyes din Băneasa Shopping City (București)

0



🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! Astăzi mergem să încercam celebrul pui crispy de la Popeyes. Acest restaurant are o istorie de 50 de ani iar primul restaurant a fost deschis în New Orleans, apoi totul s-a dezvoltat atât de bine încât au ajuns la 3.000 de restaurante, printre care unul și-n România, la Băneasa Shopping City.

Așadar, ajuns la Popeyes am zis să mănânc responsabil, așa că am luat efectiv tot meniul, plus toată gama de sosuri. Am început cu niște crispy tenders picanți, care practic sunt niște fâșii de pui într-o crustă crocantă.

Mi-a plăcut la acești crispy că am primit niște bucăți destul de mari de pui, iar gustul a fost extrem de intens datorită mixului de condimente, plus că au fost destul de spicy. Ulterior am trecut și la celebrul The Chicken Sandwich Picant, care efectiv a ridicat pielea pe mine chiar dacă a avut o combinație extrem de simplă. Chiflă, crispy și maioneză picantă. După mine a fost cel mai picant produs din meniul lor, și preferatul meu de altfel, pentru că a fost un spicy extrem de intens, dar care totuși nu m-a deranjat.

Cât despre aripioare și pulpițe, pot spune că sunt în zona medie a spicy-ului, condimentele sunt aceleași ca la crispy tenders iar gustul este la alt nivel față de KFC, părerea mea. Mi-a plăcut că au fost gătite corect, așa că am regăsit o crustă crocantă la exterior, iar în interior carnea extrem de fragedă.

Dacă totuși nu ești cu mâncarea picantă, să știi că poți alege varianta nepicantă la fiecare produs din meniu. Cât despre sosuri, cel mai interesant mi s-a părut cel Nola, care este pe baza de muștar, miere și hrean, un sos numai bun de pus și în salate.

Per total mâncarea de la Popeye’s m-a surprins plăcut și cu siguranță o să revin pe la ei, până când o să deschidă și-n Timișoara.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

🟢 SITE: https://www.popeyesromania.ro/?utm_source=degustam.ro
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/PopeyesRomania/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/popeyes_romania/
🟡 ADRESĂ: Șoseaua București-Ploiești 42D, București 015011 (Băneasa Shopping City)
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/9guWJ2UTr3PWVxC38
🟤 MAIL: order.popeyesromania.ro

#Restaurant #Popeyes #Bucuresti

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.