Louisiana Digital News

USA DNES: Kongres schválil navýšení dluhového stropu o 2,5 bilionu $

0



💎Zdroje informací zmiňovaných ve video-spotu:

Dnes ráno odhlasovala Sněmovna reprezentantů navýšení dluhového stropu na téměř 31 bilionů $, dávajíc tak vládě možnost plnit své závazky do roku 2023. Pro hlasoval pouze jeden republikán. Senátem prošel návrh v úterý večer pouze po demokratické linii.
https://www.theepochtimes.com/congress-clears-bill-to-raise-debt-ceiling-by-2-5-trillion-in-time-for-treasury-dept-deadline_4158291.html

Včera schválil Kongres legislativu umožňující Policii Kapitolu vyžádat si v případě nouze pomoc Národní gardy i bez předcházejícího schválení.
https://www.theepochtimes.com/congress-passes-bill-to-give-capitol-police-authority-to-request-national-guard-assistance_4158203.html

Nezávislý, ale s demokraty spolupracující senátor Sanders se přidá k senátorovi Manchinovi a nepodpoří Bidenova kandidáta R. Califfa do čela FDA. Důvodem je Califfova angažovanost ve farmaceutických firmách.
https://www.theepochtimes.com/sanders-joins-manchin-in-opposition-to-bidens-fda-commissioner-nominee_4158621.html

Senátní republikáni vyzvali prezidenta Bidena, aby zrušil požadavek na povinné očkování řidičů kamionů, kteří jezdí mezi USA a Kanadou. Varují, že toto nařízení by mohlo poškodit obchod se severskou zemí.
https://www.theepochtimes.com/reverse-vaccine-mandate-for-truckers-crossing-us-canada-border-senate-gop-to-biden_4156524.html

Tisková mluvčí Bílého domu včera sdělila, že prezident Biden podepíše návrh zákona, který zakáže dovoz veškerého zboží z čínské oblasti Sin-ťiang, kde jsou miliony Ujgurů nuceny pracovat v koncentračních táborech.
https://www.theepochtimes.com/biden-to-sign-uyghur-forced-labor-prevention-act-white-house_4157481.html

Nová osobnost roku časopisu Time, ředitel Tesly Elon Musk, vystoupil proti nařízenému povinnému anticovidovému očkování, byť on sám je zastáncem očkování. (česky na epochtimes.cz)
https://www.epochtimes.cz/2021/12/15/elon-musk-se-postavil-proti-ockovacim-narizenim-ockovani-by-podle-nej-nemelo-byt-v-usa-povinne/

Guvernér Louisiany J. B. Edwards usiluje o zařazení anticovidových vakcín na seznam povinných školních očkování, přes zamítnutí návrhu státním sněmovním výbor pro zdravotnictví.
https://www.theepochtimes.com/louisiana-governor-to-add-covid-19-vaccine-to-list-of-required-school-immunizations_4158355.html

Čínský konzulát v NY uzavřel kontrakt na 300 000 $ s Vippi Media, která bude platit americkým influencerům na sociálních sítích, aby propagovali nadcházející ZOH. Chce si tak zlepšit reputaci během diplomatického bojkotu Západu.
https://www.theepochtimes.com/china-pays-american-social-media-influencers-to-promote-beijing-olympics-positive-us-china-news_4157726.html

Floridský guvernér DeSantis chystá legislativu, jež by umožnila rodičům žalovat školy, které učí kritickou rasovou teorii, a zaměstnancům žalovat zaměstnavatele za indoktrinaci „wokeismu“; obě teorie vycházejí z marxismu.
https://www.theepochtimes.com/floridas-desantis-announces-push-for-legislation-to-allow-parents-to-sue-schools-teaching-critical-race-theory_4158862.html

Trumpova mediální společnost TMTG uzavřela partnerství týkající se technologických a cloudových služeb s video platformou Rumble.
https://www.theepochtimes.com/trumps-social-media-group-announces-partnership-with-rumble_4157678.html

Apple, firma s nejvyšší hodnotou na světě, směřuje k dalšímu milníku. Cena akcií společnosti zřejmě brzy dosáhne 182,68 $, a tedy jejich celková hodnota dosáhne 3 bilionů $.
https://www.theepochtimes.com/apple-inching-toward-3-trillion-market-capitalization_4156778.html

💎Vážení čtenáři, diváci, naší prací vyplňujeme mezery na českém trhu s informacemi. Sledujeme události v Číně i v USA z nezávislého úhlu. Podporujeme tradiční kulturu a vzestup morálních hodnot.

💎 Odkaz na náš e-shop je zde:
▶️ https://www.epochtimes.cz/obchod/

#Kapitol #Manchin #Musk

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.